SloepVerhuur010

Vragen? Bel ons op 06 834 901 67

Boot huren Rottemeren

Bent u op zoek naar een leuke en ontspannende activiteit in de buurt van Rotterdam? Huur dan een sloep en vaar over de prachtige Rottemeren! Bij ons kunt u terecht voor het huren van een bootje voor een halve dag of een hele dag. (Link naar prijzen?)

De Rottemeren bieden een prachtige omgeving om te verkennen per boot. Met haar kristalheldere water en mooie groene oevers is dit een gebied dat u niet wilt missen. Onze boten zijn van hoge kwaliteit en gemakkelijk te besturen, zelfs voor beginners. U heeft dan ook geen vaarbewijs nodig om onze sloep te huren en op de Rottemeren te varen.

Waar vind je Sloepverhuur010?

Onze verhuurlocatie is gemakkelijk te bereiken met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. We zijn het hele jaar geopend en onze tarieven zijn zeer concurrerend. U krijgt er een prachtige bootje voor terug.

Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje met uw partner, een leuke dag met vrienden of een gezinsuitje, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze bootjes zijn geschikt voor maximaal 6 personen. U bepaalt dus helemaal zelf met wie u op de Rottemeren wilt varen.

Varen op de Rottemeren

Maak uw dag compleet met een picknickmand vol lekkernijen die wij voor u kunnen samenstellen. Geniet van een heerlijke lunch terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de Rottemeren.

Als u op zoek bent naar een unieke en ontspannende ervaring in de buurt van Rotterdam, dan is het huren van een bootje op de Rottemeren de perfecte keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om uw boot te reserveren(link?) en maak van uw dag op het water een onvergetelijke ervaring.

× Stel een vraag