Vaarroutes

Zelf varen
5 of 10 uur
Max. 6 personen

De Rotte

Een sloep huren bij Sloepverhuur010 is ideaal voor het varen op de Rotte richting de Rottemeren dwars door het groene hart van Rotterdam. Wist je overigens dat Rotterdam zijn naam te danken heeft aan de Rotte? Deze bijzondere vaarroute begint middenin de drukte van de stad en eindigt tussen de molens, de oude sluizen en middenin de natuur. Daarnaast is het mogelijk om vanaf de Rotte een uitstapje te maken naar de Kralingse en Bergse plas. Echt een aanrader wanneer om hier een boot te huren in Rotterdam dus!

De Kralingse & Bergsche plas

Heerlijk vertoeven op de Kralingse of Bergsche plas? Met Sloepverhuur010 waan je je binnen 30 minuten in een andere wereld! De Kralingse en Bergse plas worden gekenmerkt door de prachtige villa’s, de vele zeilers en roeiers en de prachtige natuur met op de achtergrond de Skyline van Rotterdam. Daarnaast zijn er diverse restaurants met terrassen waar je kunt afmeren voor een heerlijke lunch en een goed glas wijn. Rotterdam op z’n mooist!

De (Delftse) Schie

Historisch Delft is nog mooier vanaf het water! Met de luxe sloep van Sloepverhuur010 kun je Delft aanschouwen vanaf haar eeuwenoude grachtengordel. De Delftse Schie is het kanaal tussen Rotterdam-Overschie en Delft en is redelijk druk bevaren door beroeps- en pleziervaart. Langs de Schie ligt een oud jaagpad met diverse karakteristieke bruggetjes dat dateert uit de tijd van de trekschuit van Schiedam naar Delft. Daarnaast is het ook mogelijk om richting historisch Delfshaven te varen waar je echte Rotterdamse iconen kan bewonderen zoals De Van Nelle fabriek, gevangenis De Schie en uiteraard onze Euromast! Op deze vaarroute voor ieder wat wils!
  • Geen vaarbewijs nodig;
  • Maximaal 6 personen;
  • Borg: €250,- (uiterlijk 3 dagen na verhuur retour gestort);
  • Minimumleeftijd: 21 jaar + geldig legitimatiebewijs;
  • Huisdieren zijn niet toegestaan;
  • Prijs is inclusief benzine.
Rustig zelf varen
Geniet van een relaxte boottocht op het water.
Opstaplocatie

Makkelijk te bereiken locatie in Rotterdam Blijdorp. Gordelweg 260 schuin tegenover het Tango Tankstation.

Kies je eigen vaarroute
Stel je eigen vaartocht in overleg met ons samen.
Cateringservice
Omdat we je niets anders dan het beste eten en drinken tijdens de vaartocht willen serveren.

vanaf € 249,-

Reserveer hier:

april 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Nog vragen?

Wees vrij om ons te contacten voor eventuele vragen.