SloepVerhuur010

Vragen? Bel ons op 06 834 901 67

Bootje huren in Delft

In Delft varen? Bij ons kun je een bootje huren voor een unieke ervaring op het water. Of je nu een ochtend, een deel van de middag, de hele middag of de hele dag wilt varen in Delft, wij bieden een vaste lage prijs voor onze bootverhuur. Geniet met maximaal 6 personen van de prachtige stad vanaf het water, brandstof is altijd inbegrepen. Bovendien bieden wij op aanvraag ook catering aan, voor een compleet verzorgde dag op het water. Huur vandaag nog een bootje bij ons en ontdek Delft vanaf het water!

Welkom bij Sloepverhuur010

Een boot huren is de perfecte manier om Delft te ontdekken. Bij ons kun je een sloep huren in Rotterdam en vertrekken vanaf het centrum van Rotterdam, richting Delft (30-45 minuten varen). Vanuit hier kun je zowel de historische binnenstad van Delft als de prachtige omgeving verkennen. Onze bootverhuur is eenvoudig te reserveren en parkeren bij onze opstapplaats is gratis. Bovendien is een vaarbewijs niet vereist, dus iedereen kan mee genieten van deze unieke ervaring. Wil je liever met een kapitein varen? Dat is geen probleem, voor slechts €20 extra per uur gaat een van onze ervaren kapiteins met je mee. Huur vandaag nog een bootje bij ons en ontdek Delft vanaf het water!

Bootje huren Delft bij Sloepverhuur010

Ontdek Delft vanaf het water met een sloep. Sloepverhuur 010 biedt de unieke gelegenheid om Delft vanaf het water te ontdekken. Onze sloepen zijn perfect voor een romantische vaartocht met uw partner of een gezellige dag met vrienden of familie.

Een sloep huren en naar Delft varen is een geweldige manier om de prachtige stad van een andere kant te bekijken. U kunt langs de historische gebouwen en monumenten varen en genieten van het prachtige uitzicht over de stad. Wij bieden ook vaarroutes aan langs de mooiste plekken van Delft, zodat u zeker bent dat u niets mist tijdens uw vaartocht.

Onze sloepverhuur is gevestigd in Rotterdam, dus wij zijn gemakkelijk te bereiken. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw sloep af te leveren op een locatie naar keuze in Delft. Zo kunt u direct vanuit de stad de vaartocht beginnen.

Opstaplocatie

De opstaplocatie voor Sloepverhuur010 is schuin tegenover het Tango Tankstation aan de Gordelweg 260 in Rotterdam Blijdorp. Deze locatie is per auto goed te bereiken en het is mogelijk om gratis te parkeren. Daarnaast is Metrostation ‘Blijdorp’ op 10 minuten loopafstand.

× Stel een vraag